Pont du Gard : forum euro régional

    Caras amigas, cars amics, 

Vos fau seguir aquel mail a prepaus de la tenguda del segond Forum cultural euroregional.

Lo forum serà – dins l’ambient plan agradiu del Pont de Gard – una escasença de rencontre e d’escambis informals amb tot un fum de professionals, institucionals, associacions venguts de pertot e que seràn interessats per conéisser los actors occitans.

Entreténer una dinamica ciutadana e culturala per bastir un fogal d’escambi e de creativitat al nòrd de Mediterranèa, que l’espaci occitanocatalan n’es lo còr, es un enjòc que nos tòca totas e totes dins nòstras activitats.

Plan coralament, Uc Jourde

– Presentacion del Forum e formulari d’inscripcion aquí : http://www.locirdoc.fr/evenements/forum-euroregional-culturas-popularas-en-dialog/